Se afișează toate cele 4 de rezultate

Touchscreen Digitizer eBoda Essential A200 Geam Sticla Tableta

touch-eboda-a200 50,00 lei
Touchscreen E-Boda Essential A200Geam Sticla Tableta Compatibilitate: E-Boda Essential A200 Dimensiune: 7 inch Culoare: Negru Cod de comanda: digitizer-eboda-a200 Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul de Comanda Rapida Montajul pentruDigitizor E-Boda Essential A200nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Touchscreen Digitizer eBoda Essential Smile Extra varianta 2 Geam Sticla Tableta

touch-eboda-essential-smile-extra-50p 75,00 lei
Touchscreen Digitizer E-Boda Essential Smile Extra varianta 2 Geam Sticla Tableta Compatibilitate: E-Boda Essential Smile Extra varianta 2 Dimensiune: 9 inch Culoare: Negru Cod de comanda: touch-eboda-essential-smile-extra-50p Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul de Comanda Rapida Montajul pentruDigitizor E-boda Essential Smile Extra varianta 2 nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Touchscreen Digitizer eBoda Izzycomm Z77 Geam Sticla Tableta

touch-eboda-z77 55,00 lei
Touchscreen Digitizer e-Boda Izzycomm Z77 Geam Sticla Tableta Compatibilitate: e-Boda Izzycomm Z77 Dimensiune: 7 inch Culoare: Alb / Negru Cod de comanda: digitizer-eboda-z77 Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul de Comanda Rapida Montajul pentruDigitizor e-Boda Izzycomm Z77 nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Touchscreen Digitizer eBoda Revo R93G Geam Sticla Tableta

touch-eboda-revo-R93G 90,00 lei
Touchscreen Digitizer E-Boda Revo R93G Geam Sticla Tableta Compatibilitate: E-Boda Revo R93G Dimensiune: 7.85 inch Culoare: Negru Cod de comanda: touch-eboda-revo-R93G Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul de Comanda Rapida Montajul pentruDigitizor E-Boda Revo R93G nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP