Se afișează 1–12 din cele 22 rezultate

Ansamblu LCD Display Touchscreen Allview P5 Life Original

ansamblu-allview-p5-life 200,00 lei - 260,00 lei
Ansamblu Digitizer + LCD Display Allview P5 Life Geam+Ecran Compatibilitate: Allview P5 Life Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru Cod de comanda: ansamblu-allview-p5-life Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda Rapida Montajul pentru Modul Display LCD + Touch Allview P5 Life nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Ansamblu LCD Display Touchscreen Allview V1 Viper E

ansamblu-allview-v1-viper-e 200,00 lei - 260,00 lei
Ansamblu Digitizer + LCD Display Allview V1 Viper E Geam+Ecran Compatibilitate: Allview V1 Viper E Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru Cod de comanda: ansamblu-v1-viper-e Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda Rapida Montajul pentru Modul Display LCD + Touch Allview V1 Viper E nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Ansamblu LCD Display Touchscreen Allview X1 Soul Mini Original

ansamblu-allview-x1-soul-mini 300,00 lei
Ansamblu Digitizer + LCD Display Allview X1 Soul Mini Geam+Ecran Compatibilitate: Allview X1 Soul Mini Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru Cod de comanda: ansamblu-allview-x1-soul-mini Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda Rapida Montajul pentru Modul Display LCD + Touch Allview X1 Soul Mini nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Ansamblu LCD Display Touchscreen Blackberry Passport Q30 ORIGINAL

ansamblu-blackberry-passport-Q30 494,00 lei
ATENTIE! PRODUS CU DISPONIBILITATE REDUSA. Inainte de a comanda, contactati-ne pentru aflare stoc! Ansamblu Digitizer + LCD Display Blackberry Passport Q30 Geam+Ecran ORIGINAL Compatibilitate: Blackberry Passport Q30 Black Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Black Negru FARA rama Cod de comanda: ansamblu-blackberry-Passport Q30 Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda Rapida Montajul pentru Modul Display LCD + Touch Blackberry Passport Q30 Black Negru nu este inclus in pret. Puteti…
QUICK SHOP

Ansamblu LCD Display Touchscreen Huawei G6 cu rama ORIGINAL

ansamblu-huawei-G6-cu-rama 290,00 lei
ATENTIE! PRODUS CU DISPONIBILITATE REDUSA. Inainte de a comanda, contactati-ne pentru aflare stoc! Ansamblu Digitizer + LCD Display Huawei G6 Geam+Ecran cu rama ORIGINAL Compatibilitate: Huawei G6 Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru Cod de comanda: ansamblu-huawei-G6-cu-rama Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda Rapida Montajul pentru Modul Display LCD + Touch Huawei G6 nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Ansamblu LCD Display Touchscreen Nokia Lumia 630 ORIGINAL

ansamblu-nokia-lumia-630 129,00 lei
ATENTIE! PRODUS CU DISPONIBILITATE REDUSA. Inainte de a comanda, contactati-ne pentru aflare stoc! Ansamblu Digitizer + LCD Display Nokia Lumia 630 Geam+Ecran ORIGINAL Compatibilitate: Nokia Lumia 630 Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru Cod de comanda: ansamblu-nokia-lumia-630 Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda Rapida Montajul pentru Modul Display LCD + Touch Nokia Lumia 630 nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai…
QUICK SHOP

Ansamblu LCD Display Touchscreen Nokia Lumia 635 ORIGINAL

ansamblu-nokia-lumia-635 129,00 lei
ATENTIE! PRODUS CU DISPONIBILITATE REDUSA. Inainte de a comanda, contactati-ne pentru aflare stoc! Ansamblu Digitizer + LCD Display Nokia Lumia 635 Geam+Ecran ORIGINAL Compatibilitate: Nokia Lumia 635 Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru Cod de comanda: ansamblu-nokia-lumia-635 Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda Rapida Montajul pentru Modul Display LCD + Touch Nokia Lumia 635 nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai…
QUICK SHOP

Ansamblu LCD Display Touchscreen Nokia Lumia 920 ORIGINAL

ansamblu-nokia-lumia-920 350,00 lei
ATENTIE! PRODUS CU DISPONIBILITATE REDUSA. Inainte de a comanda, contactati-ne pentru aflare stoc! Ansamblu Digitizer + LCD Display Nokia Lumia 920 Geam+Ecran ORIGINAL Compatibilitate: Nokia Lumia 630 Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru Cod de comanda: ansamblu-nokia-lumia-920 Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda Rapida Montajul pentru Modul Display LCD + Touch Nokia Lumia 920 nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai…
QUICK SHOP

Ansamblu LCD Display Touchscreen Vonino Ego QS Original

ansamblu-vonino-ego-qs 250,00 lei
Ansamblu Digitizer + LCD Display Vonino Ego QS Geam+Ecran Compatibilitate:Vonino Ego QS Dimensiune:4.5 inch Culoare:Negru Cod de comanda: ansamblu-vonino-ego-qsFolositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul deComanda RapidaMontajul pentru Modul Display LCD + Touch Vonino Ego QS nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Touchscreen Digitizer Allview H2 Qubo Geam Sticla Smartphone

touch-allview-h2-qubo 79,00 lei - 129,00 lei
Touchscreen Digitizer Allview H2 Qubo Geam Sticla Smartphone Telefon Mobil Compatibilitate: Allview H2 Qubo Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru Cod de comanda: touch-h2-qubo Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul de Comanda Rapida Montajul pentruDigitizor Allview H2 Qubo nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Touchscreen Digitizer Allview P5 Quad Geam Sticla Smartphone

touch-allview-p5-quad 69,00 lei - 119,00 lei
Touchscreen Digitizer Allview P5 Quad Geam Sticla Smartphone Telefon Mobil Compatibilitate: Allview P5 Quad Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru/ Alb Cod de comanda: touch-p5-quad Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul de Comanda Rapida Montajul pentruDigitizor Allview P5 Quad nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP

Touchscreen Digitizer Allview P5 Quad Geam Sticla Smartphone

touch-allview-p5-quad 69,00 lei - 119,00 lei
Touchscreen Digitizer Allview P5 Quad Geam Sticla Smartphone Telefon Mobil Compatibilitate: Allview P5 Quad Dimensiune: 4.5 inch Culoare: Negru/ Alb Cod de comanda: touch-p5-quad Folositi codul de mai sus cand efectuati o comanda telefonica sau cand folositi formularul de Comanda Rapida Montajul pentruDigitizor Allview P5 Quad nu este inclus in pret. Puteti alege si montajul din meniul de mai sus!
QUICK SHOP