Ce este un Audit IT ?

Audit-ul IT ofera se refera la o analiza amanuntita a diferitelor aspecte ale retelei dvs. Acesta include o privire de ansamblu asupra managementului, securitatii, proceselor si performantei infrastructurii dvs. Acest raport ofera informatii despre ce lipseste in reteaua dvs. si cum poate fi imbunatita.

Ce obtii printr-un Audit IT?

Evaluarea Utilizatorilor Evaluare Infrastructura Evaluare Retea Evaluare Licente Evaluare Procese Administrare Cloud

Evaluam modul in care personalul dvs. foloseste sistemele IT si va evidentiem problemele semnalate.

Evaluam infrastructura retelei si oferim o lista cu hardware-ul care incetineste performanta, nu mai are garantie si provoaca vulnerabilitati din cauza vechimii sale.

Evaluam mediul de retea si oferim recomandari pentru remediere si optimizare si asigurarea ca reteaua este in conformitate cu directia strategica a companiei tale.

Verificam licentele aplicatiilor de business si ne asiguram ca functionati in conformitate cu practicile legale si etice.

Vom efectua o examinare detaliată a proceselor IT existente. Echipa noastra va evalua starea datelor, planurile de recuperare în caz de dezastru, politicile IT etc.

Monitorizam si administram serviciile si aplicatiile care se afla in cloud. Administrarea de la distanta a sistemului cloud implica monitorizarea performantei, mentenanta, testare de securitate si recuperare in caz de dezastru.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

DE CE AI NEVOIE DE AUDIT IT ?

Similar cu mersul la medic pentru acel control de sanatate, sistemele tale IT trebuie verificate pentru a va asigura ca functioneaza eficient.
De cele mai multe ori, auditurile IT descopera ineficiente in infrastructura IT pe care nici nu stiati ca le aveti.