Ce reprezinta Integrarea de Sisteme ?

Integrarea sistemelor este un proces care conectează diferitele sisteme și aplicații IT dintr-o întreprindere, astfel încât acestea să funcționeze într-o manieră coordonată și unificată.
Creste Productivitatea Monitorizeaza Performanta Afacerii Imbunatatirea Procesului de luare a deciziilor Mentenanta

Proiectarea sistemelor reprezinta procesul de formulare a solutiei IT si stabilirea hardware-lui necesar proiectului pentru ca probleme companiei tale sa fie rezolvate.

Avand datele stocate in diferite sisteme si aplicatii, care genereaza un volum mare de date, organizatiile sunt incapabile de o analiza adecvata. Colectarea tuturor datelor intr-un sistem central imbunatateste analiza datelor, garanteaza consistenta si creste valoarea datelor.

Un alt avantaj al datelor centralizate intr-o singura platforma sau sistem este capacitatea de a utiliza date precise in timp real, oferind o vedere la 360° a unei companii. Deciziile mai bune si mai precise permit organizatiilor sa controleze costurile.

Aceasta etapa ajuta ca sistemul sa fie la un nivel optim de functionare tot timpul. Acest lucru reprezinta programarea de mentenante periodice preventive pentru a ajuta la minimizarea timpului de nefunctionare.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

CUM AJUTAM COMPANIILE ?

 DMI integreaza sisteme IT cu instrumentele automate și controale intuitive de care aveți nevoie pentru a vă conecta, integra și analiza cu ușurință fiecare flux de date end-to-end între ecosistemul dvs. de clienți, parteneri, furnizori sau aplicații externe și sitemele si procesele de afaceri.