Externalizare servicii IT

Dedicati imbunatatirii profitului si eficientei prin intermediul Suportului IT exceptional

DMI IT depaseste suportul traditional pentru a oferi companiilor stabilitate, securitate si eficienta in IT

DMI IT

Alegeți cea mai bună companie de servicii IT

Administrare Unitati de Lucru Helpdesk Adminstrare Retea Management IT Administrare Server Administrare Cloud Backup si Securitate Documentatie si Inventariere
Configuram, administram, reparam si monitorizam statiile de lucru (desktop, AIO sau laptop).
In implementarea celor mai bune practici si optimizarea activitatii pentru nevoile dumneavoastra, ne ghidam dupa standardele de calitate ISO 9001, ISO 27001 si ISO 27017
Suntem prezenti alaturi de clientii nostri, oferind servicii calitative fr suport IT remote(conectare de la distanta) sau onsite (interventii fizice, la sediul beneficiarului) pentru remedierea problemelor semnalate de dumneavoastra.
Orice abonament de externalizare IT beneficiaza de acorduri la nivel de servicii SLA, in vederea asigurarii timpului de remediere a problemelor semnalate dumneavoastra.  
Conform standardelor de calitate ISO 9001, ISO27001 si ISO 27017 oferim servicii de administrare, monitorizare si securizarea infrastructurii IT, a resurselor si datelor din reteaua informatica a beneficiarului.
eSuntem PROACTIVI in serviciile oferite, oferind solutii de, optimizare si imbunatatire retea, in vederea eliminarii "timpilor morti".
Managemntul parcului informatic si al structurii IT este vital in cadrul unei companii sau institutii, pentru evitarea problemelor de functionabilitate si optimizarea proceselor si procedurilor.
In parteneriatul cu noi, vom depune toate eforturile pentru identificarea zonelor vulnerabile din activitatea IT pentru optimizarea proceselor si reducerea costurilor de functionare IT, ale beneficiarului, oferind solutii viabile.

 

Prin personalul calificat, parteneriatele solide cu furnizori mondiali si standardele de calitate ISO, implementate in compania nostra, oferim servicii complete de instalare, configurare, intretinere si securizare a serverelor dumneavoastra.

 

Instalam, configuram si administram serviciile si aplicatiile care se afla in cloud.
Oferim administrare de la distanta a sistemului cloud, care implica monitorizare performanta, mentenanta, testare de securitate si recuperare in caz de dezastru.
eSecuritatea datelor din reteaua dumneavoastra este o necesitate.
Oferim solutii complete de securitate, incepand de la software, echipamente hardware pana la politici si proceduri, pentru reteaua dumneavoastra, implementate de personal calificat, urmand cele mai bune standarde din domeniu.

 

Documentam intreaga infrastructura IT, utilizand scheme logice si fizice ale retelelor, pentru optimizarea activitatii informatice a beneficiarului.
Documentarea sistemului informatic este necesara pentru evidenta configuratiilor echipamntelor IT in vederea optimizarii si eficientizarii activitatii cat si pentru remedierea rapida a tuturor problemelor aparute in sistemul dumneavoastra.
1038601_stock-photo-laptop-computers-around-a-world-globe
ani experienta in domeniul IT
Cea mai bună companie
Ne adaptăm la modul în care lucrați
Cine suntem si ce facem? Hai sa ne cunoastem!
Solicitati consultanta IT gratuita !
 
CUM AJUTAM Clientii ?

Serviciile oferite de noi se bazeaza pe cele mai bune standarde din domeniu, ISO 9001, ISO 27001, ISO 27017, LEAN-SIX-SIGMA si sunt aplicabile in orice domeniu de activitate. Optimizam sistemul informatic astfel ca randamentul si utilizarea eficienta sa fie la cel mai inalt mod posibil.

Prin parteneriatul cu societatea noastra beneficiati de o intreaga echipa de experti, pentru toate doemniile mai sus mentionate si nu numai, pentru a va ajuta la identificarea si implementarea celor mai bune solutii, raport calitate-pret.

Echipa noastra este dinamica, si acopera tot sistemul informatic, incepand de la Networking, Computing, Printing, pana la Data Recovery.

Suntem flexibili si deschisi la orice provocare, oferind inclusiv servicii de inchiriere a produselor informatice de securitate, print, data backup, etc…, pe toate perioada contractuala.

digitalisierung_qualitaetsmanagement