Networking

Networking

 
Echipa noastra de profesionisti IT va poate ajuta cu servicii de arhitectura, administrare, monitorizare si securizare retele IT.

Expertiza noastra cuprinde toate serviciile necesare pentru buna functionare a retelei si a componetelor acestora

Oferim servicii de proiectare, configurare, securizare si administrare a solutiilor de retea prin procese de lucru standardizate. Infrastuctura retelei tale este fundatia pe care va construiti serverele, PC-urile, laptopurile si imprimantele, astfel incat sa va puteti desfasura activitatea in afacerea dvs.
Implementare Retea Monitorizare Retea 24/7 Backup Configuratii Retea Audit Retea Securitate Retea Documentare Retea Administrare Retea Consultanta
Dupa ce proiectarea retelei este finalizata, implementăm și configurăm diferitele dispozitive și tehnologii, care alcătuiesc părțile funcționale ale rețelei.
Oferim serviciu monitorizare a infrastructurii 24/7 si suport tehnic L2 si L3 pentru a rezolva si preveni problemele cu infrastructura IT critica intr-un mod rapid si eficient.
 
Suportul nostru pentru retea include recuperarea configuratiei a unui echipament compromis. Echipa noastră de tehnicieni de retea va reface configuratia din backup, garantand un timp redus de inactivitate.
 
Inainte de a incepe activitatea, vom testa complet reteaua la fata locului sau de la distanta pentru a ne asigura ca totul va functiona conform planului.
Avem o lista extinsa de programe de securitate pe care le vom instala si politici de retea care va pot ajuta sa va protejati emailurile, conexiunile la Internet, partajarea de fisiere, functiile de backup si restaurarea datelor.
Documentam si securizam cele mai importante informatii din infrastructura de retea pritr-o solutie dedicata de documentare ce ofera o viziune completa a retelei.
Corectam problemele constatate si oferim recomandari pentru imbunatatirea performatelor si eficientizarea retelei.
Va ajutam sa intelegeti care optiuni functioneaza cel mai bine pentru mediul dvs. si sa personalizati o solutie de retea care sa sustina cresterea afacerii.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

EXPERTIZA DE NETWORKING?

 
Echipa noastra de IT are expertiza necesara sa implementeze, sa intretina si sa asigure stabilitatea pentru diferite pentru tipuri de retele si a componetelor acestora: