Inchiriere Imprimante

 
Inchiriem imprimante de inalta calitate si oferim servicii profesionale pentru a-ti satisface cerintele de imprimare.

Solutia completa de Inchiriere Imprimante

 
Uitati de toate problemele cu imprimarea! Serviciul nostru de inchiriere de imprimante va ofera o solutie completa si convenabila. Cu o chirie lunara fixa, va asiguram un pachet complet care include dispozitivul inchiriat, instalarea acestuia, asistenta prompta, suport tehnic si un numar adecvat de imprimari color sau alb-negru. Astfel, veti avea o imagine de ansamblu completa a costurilor si veti beneficia de un serviciu profesional si eficient, fara a va face griji cu privire la aspectele tehnice ale imprimarii.

De ce sa inchiriezi imprimante de la DMI IT

Inchiriere fara Griji Flexibilitate Costuri Transparente Servicii de Suport Profesionale Solutie Ecologica Testare Gratuita
Ne propunem sa eliminam complet preocuparile utilizatorilor legate de imprimanta, astfel incat acestia sa se poata dedica in intregime activitatii lor. Cu solutiile noastre de inchiriere, veti avea parte de servicii complete si profesionale, fara sa va faceti griji cu privire la intretinerea, repararea sau inlocuirea echipamentelor.
Oferim optiuni de inchiriere pe termen scurt si pe termen lung, astfel incat sa poti alege solutia care se potriveste cel mai bine afacerii tale. Poti inchiria imprimante pentru o perioada de timp specifica, fara a fi nevoie sa te angajezi pe termen lung.
Avem o abordare transparenta in ceea ce priveste costurile serviciilor noastre de inchiriere. Nu exista costuri ascunse sau surprize neplacute. Vei sti exact cat vei plati pentru serviciile de inchiriere imprimante.
Echipa noastra de experti in imprimare ofera suport tehnic si consultanta pentru a te ajuta sa te bucuri de experienta de inchiriere a imprimantelor fara griji. Suntem mereu pregatiti sa te ajutam in cazul in care intampini probleme sau ai intrebari.
Oferim o solutie unica bazata pe un flux continuu de cerneala, care ne permite sa utilizam un singur set de cartuse si tonere pe toata durata de viata a dispozitivului, indiferent de numarul de pagini printate. Astfel, reducem la minim producerea de deseuri si contribuim la protejarea mediului inconjurator.
Te poti convinge de calitatea serviciilor noastre printr-o saptamana de testare gratuita. Astfel, poti avea incredere ca vei primi suportul necesar in timpul perioadei de testare pentru a te asigura ca echipamentele de imprimare indeplinesc cerintele tale.

Pachetele noastre de Inchiriere Imprimante

1.

Simple PRINT

 
Acest pachet beneficiaza de furnizarea unui echipement monocrom/color, instalare si configurare in locatia dumneavoastra, instruire reprezentant beneficiar. Serviciul SIMPLE PRINT include doar cartusele de toner necesare tiparirii, manopera reparatii, revizii GRATUITE.

2.

Basic Print

 
Cuprinde serviciul SIMPLE PRINT, la care se adauga inlocuirea GRATUITA a cosumabilelor uzuale DRUM UNIT, UNITATI DE IMAGINE, Cilindrii, Role angrenare si crearea unui STOC TAMPON de cartuse si unitati de imagine in cadrul locatiei dumneavoastra. Acest pachet se livreaza impreuna cu un server de printare, prin care putem verifica starea consumabilelor pentru eliminarea timpilor morti

3.

Optimum Print

 
Pachetul ,,La cheie” OPTIMUM PRINT cuprinde serviciul BASIC cat si avantaje menite sa elimine orice blocaj in print: Se va livra in sediul dumneavoastra un multifunctional cu caracteristici asemanatoare echipamentelor instalate conform contractului, orice consumabil sau piesa reparative (cuptoare, role transfer, scanner, etc) va fi inclusa in abonament si se va inlocui fara nici un cost suplimentar, se va livra lunar HARTIE A4/A3, conform contractului incheiat cu societatea noastra, etc..

Cum alegem serviciul potrivit?

1.

Stabilirea necesarului de pagini printate

 
Pentru achizitionarea unui serviciu optim este necar sa stabilim numarul de pagini printate/copiate/scanate pe luna

2.

Stabilirea formatului paginilor

 
Pasul 2 este reprezentat de alegerea formatului de print potrivit pentru afacerea dumneavoastra, in functie de Pct. 1, se va stii in ce format si compartimente sunt fluxuri mari de printare si in ce format

3.

Identificarea modului de printare

 
Acesta este poate unul dintre cel mai importante puncte, deoarece se stabileste necesitatea care influenteaza cel mai mult costul serviciului, in functie de necesitatea departamentelor de printare monocrom sau color

4.

Stabilirea tipului de serviciu dorit

 
Compania noastra ofera o gama variata de servicii de imprimare, acestea variind de la inchiriere a echipamentului doar cu toner, fara reparative ale echipamentului, pana la solutii ,,la cheie”, unde sunt furnizate nu doar consumabile sau piese reparative, cat si hartie pentru imprimare

5.

Analiza profesionista si ofertare

 
Dupa punctele mentionate anterior, expertii DMI IT SYSTEMS pot sa va ofere solutiile optime, printr-o oferta tehnico-financiara adecvata nevoilor dumneavoastra

6.

Acceptarea ofertei

 
In urma acceptarii ofertei, vom semna contractual de prestari servicii si vom instala echipamentele agreate, in vederea inceperii colaborarii si intruirii personalului pentru o utilizare corespunzatoare si eficienta.

Tip de Inchiriere

 

Dispozitiv multifunctional de baza

Dispozitiv multifunctional 

 
– Instalarea imprimantei
– Suport continuu
– Numar de printuri color

 

HARDWARE
– Dispozitiv multifunctional
– Dispozitiv desktop
– Imprimare fata-verso
– Viteza imprimantei (max): 34 pagini / min
– Dimensiune hartie: A4
– Capacitatea tavii de hartie:  250 pagini

SOFTWARE
Conexiune: USB, LAN, WI-FI
Compatibilitate: Windows, MacOS, Linux

Dispozitiv multifunctional avansat A3

– Instalarea imprimantei
– Suport continuu
– Numar de printuri color
HARDWARE
– Dispozitiv multifunctional
– Dispozitiv desktop
– Imprimare color
– Imprimare fata-verso
– Scanare fata-verso
– Viteza imprimantei (max): 55 pagini / min
– Dimensiune hartie: A4, A3
– Capacitatea tavii de hartie: 500/50 pagini
SOFTWARE
– Scanare catre e-mail/in folderul de retea
– Conexiune: USB, LAN, WI-FI
– Compatibilitate: Windows, MacOS, Linux