Backup & business continuity

Backup & Business Continuity

 
 

Ce cuprind serviciile noastre de Backup ?

Pentru a preveni întreruperile și pierderea de date, companiile de toate dimensiunile necesită o copie de rezervă a datelor și o planificare cuprinzătoare de continuitate a afacerii și de recuperare în caz de dezastru. Profesioniștii în tehnologie de la Power Support vă pot ajuta să vă pregătiți mai bine pentru întreruperi planificate și neplanificate, printr-o copie de rezervă mai proactivă, o securitate sporită și un plan bine conceput de recuperare a activitatii.
Implementare Solutie de Backup Monitorizare Backup Administrare Backup Business Continuity Plan Disaster Recovery Consultanta Consultanta
Dupa ce proiectarea retelei este finalizata, implementam si configuram diferitele dispozitive si tehnologii, care alcatuiesc partile functionale ale retelei.
Oferim serviciu monitorizare a infrastructurii 24/7 si suport tehnic L2 si L3 pentru a rezolva si preveni problemele cu infrastructura IT critica intr-un mod rapid si eficient.
Inainte de a incepe activitatea, vom testa complet reteaua la fata locului sau de la distanta pentru a ne asigura ca totul va functiona conform planului.
Avem o lista extinsa de programe de securitate pe care le vom instala si politici de retea care va pot ajuta sa va protejati emailurile, conexiunile la Internet, partajarea de fisiere, functiile de backup si restaurarea datelor.
Documentam si securizam cele mai importante informatii din infrastructura de retea pritr-o solutie dedicata de documentare ce ofera o viziune completa a retelei.
Va ajutam sa intelegeti care optiuni functioneaza cel mai bine pentru mediul dvs. si sa personalizati o solutie de retea care sa sustina cresterea afacerii.
Va ajutam sa intelegeti care optiuni functioneaza cel mai bine pentru mediul dvs. si sa personalizati o solutie de retea care sa sustina cresterea afacerii.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

EXPERTIZA DE BACKUP SI BUSINESS CONTINUITY

 
Echipa noastra de IT are expertiza necesara sa implementeze, sa intretina si sa asigure stabilitatea pentru diferite pentru tipuri de retele si a componetelor acestora: