Cloud Privat

 
Cresteti-va confidentialitatea datelor si nivelul de securitate folosind solutia de cloud privat.

Este timpul sa deveniti virtuali

 
Pe masura ce lumea devine din ce in ce mai mobila, companiile trebuie sa isi acceseze aplicatiile, datele si continutul in orice moment, de oriunde si de pe o gama larga de dispozitive. De asemenea, trebuie sa se asigure ca datele lor sa fie accesibile instant, oricand, in conditii de maxima securitate cibernetica si la costuri predictibile.
Prin intermediul unei solutii de cloud privat, oferim o experienta de ultima generatie, oferind in acelasi timp securitate ridicata si tinand costurile scazute. Solutia noastra are mecanisme puternice de autentificare si respecta reglementarile GDPR

 

Beneficiile serviciului nostru de Cloud-ul Privat

Consultanta Specializata Securitate de Nivel Inalt Control Total Scalabilitate Virtualizare Sistem de Operare Performanta Inalta Suport Tehnic de Top
Iti oferim consultanta in alegerea tehnologiei potrivite de cloud privat si iti prezentam procesul nostru de lucru privind implementarea solutiei de virtualizare recomandate.
Datele tale sunt protejate cu cele mai avansate tehnologii de securitate, inclusiv criptare la nivel de date si acces controlat la resurse.
Ai acces la o interfata intuitiva care iti permite sa gestionezi si sa controlezi datele tale intr-un mod simplu si rapid.
Platforma noastra de Cloud Privat iti permite sa iti adaptezi resursele in functie de nevoile tale, astfel incat sa poti creste sau sa scazi capacitatea de stocare in functie de cerintele afacerii tale.
Aceasta solutie va permite firmelor sa aiba un singur server care poate rula mai multe sisteme de operare in loc sa aiba un server dedicat pentru fiecare sistem de operare.
Cu infrastructura noastra de ultima generatie, beneficiezi de performanta si viteza superioare in accesarea datelor tale, asigurandu-ti un mediu de lucru rapid si eficient
Echipa noastra de experti tehnici este disponibila sa iti ofere suportul necesar in gestionarea infrastructurii tale de Cloud Privat.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

DESCOPERA CARACTERISTICILE AVANSATE ALE SERVICIULUI NOSTRU DE CLOUD PRIVAT:

 
– Stocare securizata: Datele tale sunt stocate in centre de date de ultima generatie, cu masuri de securitate fizica si digitala la cele mai inalte standarde.
– Virtualizare avansata: Platforma noastra de Cloud Privat utilizeaza tehnologii de virtualizare avansate pentru a-ti permite sa-ti gestionezi resursele intr-un mod eficient si sa optimizezi utilizarea lor.
– Conectivitate rapida: Beneficiezi de conexiuni de retea ultrarapide pentru a asigura transferul rapid si securizat al datelor tale intre serverele tale si utilizatorii finali.
– Backup si recuperare de date: Serviciul nostru de Cloud Privat include optiuni de backup si recuperare de date in 3 locatii diferite pentru a-ti asigura ca datele tale sunt protejate si disponibile in orice moment.

Ce oferim

 
Daca cauti o solutie de stocare si gestionare eficienta a datelor tale, serviciul nostru de Cloud Privat in Data Center este alegerea potrivita. Cu securitate de nivel inalt, control total, scalabilitate si performanta inalta, iti oferim o solutie fiabila si sigura pentru nevoile tale de afaceri.