Firewall

 
Protejeaza-ti afacerea de atacuri cibernetice cu servicii de securitate firewall profesionale.

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de securitatea IT a companiei tale

Firewall-ul are un important in fiecare afacere pentru a impiedica traficul neautorizat sa intre in reteaua ta. Serviciile noastre de firewall se ocupă de gestionarea de zi cu zi a operațiunilor de firewall, oferind o disponibilitate îmbunătățită și garantând continuitatea afacerii.
Implementare Firewall Monitorizare Firewall Administrare Firewall Interconectare Securizata a Locatiilor Virtualizare Sistem de Operare Intrusion Prevention System Permisiuni de Acces Utilizatori
Configuram, implementam si testam solutii firewall virtuale sau hardware dedicate si concentratoare VPN. Acestea ofera o bariera intre uplink-ul furnizat catre Internetul public si infrastructura IT, permitand doar traficul alocat sa treaca intre retele.
Echipa noastra va monitoriza firewall pentru a mentine reteaua securizata prin analizarea parametrilor cheie, cum ar fi traficul, utilizarea latimii de banda si sesiunile.
Administram proactiv solutiile de firewall implementate prin operatiuni de analiza si ajustare politici de firewall, detectare vulnerabilitati si suport.
 
 
Implementam solutii de conectarea securizata a birourilor separate, cum ar fi sediul central și filialele.
Aceasta solutie va permite firmelor sa aiba un singur server care poate rula mai multe sisteme de operare in loc sa aiba un server dedicat pentru fiecare sistem de operare.
Este solutie proactiva bazat pe reguli care monitorizeaza comportamentul aplicațiilor si procesele de pe computer si blocheaza orice activitate suspecta.
Controlul asupra datelor angajatilor este adesea ignorat de companii. Power Support va ajuta sa organizati si asigurati accesul securizat si controlat al angajatilor.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

O SUITA COMPLETA DE SERVICII DE FIREWALL PENTRU AFACERI

 
Oferim o gama larga de servicii de firewall pentru a satisface nevoile individuale ale companiei tale. Caracteristicile principale ale solutiilor noastre de firewall sunt: