Gazduire Dedicata

 
Oferim servicii de gazduire dedicata care iti permit sa ai control total asupra infrastructurii tale online. Cu servere fizice dedicate, ai resurse de calcul si stocare exclusiv alocate organizatiei tale, oferindu-ti un nivel inalt de performanta, securitate si flexibilitate.

Gazduirea Dedicata pentru o Performanta Ridicata

 
Descopera avantajele oferite de gazduirea dedicata! Oferindu-ti puterea si controlul deplin asupra mediului tau de gazduire, serverele noastre dedicate iti permit sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale, fara a imparti resursele cu alti clienti.

Beneficiile serviciilor noastre de Gazduire Dedicata

Performanta Superioara Control Total Securitate Sporita Flexibilitate si Scalabilitate Asistenta Tehnica Specializata Economie de Timp si Resurse Virtualizare Storage
Serverele fizice dedicate ofera resurse de calcul si stocare exclusiv alocate organizatiei tale, ceea ce inseamna ca vei beneficia de o performanta superioara si de o experienta online rapida si fara intreruperi.
Cu gazduirea dedicata, ai control complet asupra serverelor tale, putand personaliza si configura resursele, software-ul si setarile in functie de nevoile specifice ale afacerii tale.
Serverele fizice dedicate ofera un nivel inalt de securitate, deoarece nu imparti resursele cu alti clienti, ceea ce reduce riscul de acces neautorizat sau intruziuni.
Gazduirea dedicata iti permite sa te extinzi si sa cresti pe masura ce afacerea ta se dezvolta, avand flexibilitatea de a-ti ajusta resursele si capacitatea in functie de nevoile tale in timp real.
Oferim asistenta tehnica specializata, pentru a te ajuta cu orice intrebari sau probleme legate de gazduirea dedicata si pentru a-ti oferi linistea necesara.
Prin alegerea serviciilor noastre de gazduire dedicata, poti economisi timp si resurse pretioase, deoarece ne ocupam de administrarea si mentenanta hardware-ului, astfel incat sa te poti concentra pe dezvoltarea afacerii tale.
Procesul de grupare a stocarii fizice de la mai multe dispozitive de stocare de retea va fi mutat pe un singur dispozitiv de stocare virtualizat.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

Pachetele noastre de servicii de Gazduire Dedicata includ:

1.

Pachet de Baza

 
Oferim un pachet de baza care include un server fizic dedicat cu resurse de calcul si stocare fixe, conectivitate la internet de inalta viteza si asistenta tehnica specializata.

2.

Pachet Avansat

 
Pentru afaceri cu nevoi mai complexe, oferim un pachet avansat care include servere fizice dedicate configurate la cerere, redundanta de retea, securitate avansata si monitorizare constanta.

3.

Pachet Personalizat

 
Pentru afaceri cu nevoi specifice, putem crea pachete personalizate care sa se potriveasca exact cu cerintele tale si sa ofere solutii de gazduire dedicata adaptate afacerii tale.
 

Fii in controlul complet al serverelor tale si asigura continuitatea afacerii tale

 
Oferim flexibilitate maxima in alegerea specificatiilor hardware si software, pentru a-ti personaliza mediul de gazduire in functie de nevoile tale. Ai control total asupra resurselor tale, avand posibilitatea de a scala capacitatea serverului in functie de cerintele afacerii tale in timp real.