Migrare Infrastructura

 
Solutiile noastre de migrare in cloud te ajuta sa profiti la maxim de transformarea digitala si tranzitia catre cloud. Acest serviciu include cele mai bune strategii, etape, simulari ale fluxului de lucru si interactiuni ale ecosistemului

Lasati echipa noastra sa se ocupe de migrarea infrastructurii in Cloud

Oferim solutii personalizate de migrare a infrastructurii in cloud pentru afacerea ta. Indiferent daca doresti sa migrezi o parte sau intreaga ta infrastructura IT in cloud, suntem aici pentru a te ajuta sa realizezi aceasta tranzitie fara probleme si cu rezultate remarcabile.
Consultanta Migrare Cloud Design Migrare Cloud Migrare Infrastructura Administrare si Suport Cloud Backup Integral
Echipa noastra analizeaza nevoile tale, sugereaza modelul cel mai potrivit de migrare si elaboreaza un plan de mutare a sarcinilor de lucru in cloud.
Realizam design-ul planului de migrare, stabilim noua arhitectura, dimensionam resursele cloud si predefinim serviciile ce vor trebui migrate in cloud, indiferent daca se doreste migrarea partiala sau completa.
Va migram si configuram serviciile in cloud, sincronizam datele si testam solutia implementata pentru ca compania ta sa beneficieze la maxim de avantajele migrarii catre noul mediu si ca totul sa functioneze in parametrii optimi.
Administram resursele cloud migrate, monitorizam infrastructura 24/7, facem managementul utilizatorilor si grupurilor de utilizatori si oferim asistenta in rezolvarea problemelor cu mediul cloud.
Oferim solutie de backup, snapshot in timp real si revenire la un status anterior unui eveniment nedorit.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

DE CE SA ALEGI SERVICIUL NOSTRU DE MIGRARE INFRASTRUCTURA?

 
– Experienta vasta: Avem o vasta experienta in migrarea infrastructurii in cloud, cu un istoric solid de migrari reusite pentru diverse companii.
– Transfer securizat al datelor: Utilizam metode securizate de transfer al datelor, pentru a ne asigura ca datele tale sunt protejate pe tot parcursul procesului de migrare.
– Minimizarea timpului de inactivitate: Ne straduim sa minimizam timpul de inactivitate al sistemului in timpul migrarii, astfel incat afacerea ta sa poata continua sa functioneze fara probleme.
– Metode testate si verificate: Folosim metode testate si verificate pentru a ne asigura ca migrarea ta se desfasoara intr-un mod simplu, eficient si sigur.

Abordarea noastra de migrare in Cloud

 
Metodologia noastra de migrare a fost perfectionata pe parcusul a numeroase proiecte de catre echipa noastra de experti, in patru pasi simpli:

1. Evaluare si Planificare

 
Expertii nostri in cloud va evalueaza nevoile si aleg abordarea potrivita de migrare. Am stabilit o strategie care acorda prioritate componentelor de migrare, arhitecturii de date si resurselor de server necesare.

2. Setup Infrastructura in Cloud

 
Iti oferim consultanta necesara alegerii resurselor serverului cloud in functie de nevoile afacerii tale, astfel incat sa nu platiti pentru resurse neutilizate si facem setup-ul pentru a pregati noul mediu de lucru pentru tine.

3. Migrare Infrastructura

 
Va migram in cloud cu o intrerupere minima a functionarii normale, intr-o perioada de timp predefinita. Inginerii nostri va configureaza noul mediu de lucru si efectueaza teste suplimentare pentru verificarea sistemului si a aplicatiilor.

4. Asistenta post migrare in Cloud

 
Odata ce migrarea este efectuata, vom incepe suportul solutiei de cloud, deoarece aceasta va asigura continuitatea afacerii si posibilitatea de a utiliza noul sistem la intreaga lui capacitate.