Monitorizare 24×7

 
Echipa noastra de profesionisti IT monitorizeaza starea de sănătate și performanța componentelor backend în medii cloud, on-premise și hibride.

 

Aplicatiile noastre de monitorizare cuprind toate serviciile necesare pentru Monitorizarea Infrastructurii tale IT

 
Echipa noastra de IT dispune de procedurile si tehnologiile potrivite pentru a gestiona eficient monitorizarea infrastructurii IT
Monitorizare Unitati de Lucru Monitorizare Servere Monitorizare Retea Monitorizare Securitate Monitorizare Backup Monitorizare Cloud
Oferim o solutie de monitorizare si intretinere desktop care ne ofera informatii despre modul in care functioneaza fiecare dintre statiile dvs. de lucru si detecteaza eventuale problemele ce trebuie abordate.
Solutia noastra de monitorizare ne ajuta verificam starea de functionare si performantele serverelor precum: RAM, CPU, Spatiu de Stocare, retea, server FTP, server DNS, server SMTP, server HTTP, certificat SSL/TLS, s, update-uri, servicii e-mail, adrese URL, API-uri, serviciu web SOAP,  inclusiv cele din cadrul unei retele private.
Monitorizarea retelei este un proces critic in care toate componentele de retea sunt monitorizate pentru defectiuni si performante si evaluate continuu pentru a mentine si optimiza disponibilitatea acestora.
Oferim serviciu monitorizare a securitatii IT 24/7 si suport tehnic L2 si L3 pentru a rezolva si preveni problemele de securitate IT ce tin de unitatile de lucru, aplicatii, date si retea.
Monitorizam in mod proactiv backup-ul datelor dvs. pentru a asigura actualitatea, acuratetea, disponibilitatea si capacitatea de a va restaura datele in cazul unei pierderi de date.
Indiferent daca aveti cloud public, privat sau hibrid, oferim o solutie puternica de monitorizare IT care ne ajuta sa urmarim starea de sanatate si performantele infrastructurii dvs. cloud.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

BENEFICIILE MONITORIZARII INFRASTRUCTURII IT

 
Un beneficiu principal al monitorizarii infrastructurii este capacitatea de a reactiona la scenariile cele mai defavorabile, economisind timp si bani.

 

Ca rezultat, monitorizarea infrastructurii este in centrul operatiunii si veti obtine urmatoarele beneficii: