Securitate Aplicatii

 
Protejeaza-ti aplicatiile de business de atacuri cibernetice cu solutii si politici de securitate profesionale.

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de securitatea aplicatiilor din compania ta

Securitatea aplicatiilor este unul din cele mai importante componente ale securitatii cibernetice, oferind securitatea datelor din cadrul aplicatiilor si impiedicand utlizatorii neautorizati sa le acceseze
Multi-Factor Authentication Permisiuni de Acces Utilizatori Software Logs Patch Management Documentare Aplicatii Criptare Date
Adaugand caracteristici de autentificare multifactor la o aplicatie, utilizatorilor care incearca sa se autentifice la aplicatie li se va cere sa isi verifice din nou identitatea printr-o aplicatie separata de autentificare.
Programam si dezvoltam metode avansate de validare a autorizatiei utilizatorilor asupra aplicatiilor de business prin compararea si confirmarea permisiunilor utilizatorului cu o baza de date a utilizatorilor autorizati ai aplicatiei.
Identificam utilizatorii care acceseaza datele unei aplicatiii printr-un catalog de istoric accesari.
Corectam si remediem vulnerabilitatile pentru aplicatii si sistemul de operare prin efectuarea de actualizari periodice ce reduce riscul de securitate.
Stabilim si mentinem un inventar detaliat al tuturor aplicatiilor de business detinute. Documentam numele, data de instalare/utilizare si scopul comercial pentru fiecare intrare, URL si multe altele.
Dezvoltam metode de criptare a datelor pentru aplicatii pentru a ne asigura ca datele si informatiile raman in siguranta in timp ce sunt trimise si primite catre o aplicatie

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

O SUITA COMPLETA DE SERVICII DE SECURITATE APLICATII PENTRU AFACERI

 
Oferim o gama larga de servicii de securitate aplicatii pentru a satisface nevoile individuale ale companiei tale. Caracteristicile principale ale solutiilor noastre de securitate aplicatii sunt: