Securitate Retea

 
Solutii de securitate retea complete la preturi accesibile pentru ati proteja afacerea impotriva atacurilor cibernetice

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de securitatea retelei firmei tale

Securitatea retelei este vitala in protejarea datelor si a informatiilor companiei, in mentinerea in siguranta a datelor partajate si a performantei retelei, precum si a protectiei impotriva amenitarilor cibernetice
Configurare Securitate Echipamente de Retea Audit de Securitate Retea Audit Logs Filtrare DNS Topologie Retea VPN
Facem o verificare a setului de reguli de pe echipamentele de filtrare retea si configuram cele mai bune practici de securitate retea in functie de nevoile tale de business.
Va evaluam reteaua prin intermediul auditului nostru de securitate, care se concentreaza pe hardware, cloud, securitate fizica, politici si multe altele.
Configuram inregistrarea detaliata a auditului pentru activele firmei tale ce contin date sensibile. Auditul contine sursa evenimentului, data, numele de utilizator, marcajul de timp, adresele sursa, adresele de destinatie si alte elemente utile care ar putea ajuta la o analiza interna in urma unui atac cibernetic.
Solutia de securitate filtreaza traficul de intrare si iesire, prevenind patrunderile in sistem, scurgeri de date si raspandirea de malware.
Pentru a se asigura un mediu robust si usor de securizat, documentam diagrame pentru fiecare retea in care evidentiem componentele de retea impreuna cu grupurile semnificative de servere si sisteme client.
Virtual Private Networks (VPN) este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, care sustine transmiterea sigura a informatiilor si ofera acces la o retea privata pentru a partaja datele de la distanta prin intermediul retelelor publice.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

O SUITA COMPLETA DE SERVICII DE SECURITATE RETEA PENTRU AFACERI

 
Oferim o gama larga de servicii de securitate retea pentru a satisface nevoile individuale ale companiei tale. Caracteristicile principale ale solutiilor noastre de securitate retea sunt: