Securitate Utilizatori

 
Protejeaza-ti afacerea de atacuri cibernetice cu servicii de securitate firewall profesionale.

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de securitatea IT a companiei tale

Firewall-ul are un important in fiecare afacere pentru a impiedica traficul neautorizat sa intre in reteaua ta. Serviciile noastre de firewall se ocupa de gestionarea de zi cu zi a operatiunilor de firewall, oferind o disponibilitate imbunatatita si garantand continuitatea afacerii.
Utilizarea Controlata a Privilegiilor de Administrare Monitorizare si Controlul Conturilor de Utilizatori Controlul Accesului Instruirea Utilizatorilor in Securitate
Daca privilegiile administrative sunt folosite pe scara larga in interiorul companiei, atacatorul va obtine mai usor si mai repede controlul asupra sistemelor, intrucat sunt disponibile mai multe conturi cu privilegii administrative.
Echipa noastra de profesionisti va monitoriza activitatea neobisnuita in randul utilizatorilor si va identifica conturile de utilizatori neautorizate, atunci cand acestea exista in sistem.
In functie de cerintele postului, fiecarui utilizator i se va oferi acces la date doar pe segementele sau serverele necesare fiecarui post in parte.
Efectuam un program de constientizare a securitatii in randul utilizatorilor pentru a reactiona eficient in fata diferitelor atacuri cibernetice si a reduce riscurile de securitate cibernetica pentru compania ta.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

O SUITA COMPLETA DE SERVICII DE FIREWALL PENTRU AFACERI

 
Oferim o gama larga de servicii de firewall pentru a satisface nevoile individuale ale companiei tale. Caracteristicile principale ale solutiilor noastre de firewall sunt: