Servere

Servere

 
Oferim configurare completa, securitate, monitorizare continua si intretinere a serverelor pentru ca firma ta sa nu se confrunte cu intreruperi de activitate sau scaderea productivitatii

Expertiza noastra cuprinde toate serviciile necesare pentru buna functionare a serverelor si componetele acestora

Implementarea, suportul de înaltă calitate, administrarea și securitatea serverelor ar trebui să fie prima dvs. prioritate, deoarece serverele sunt coloana vertebrală a afacerii tale
Instalare Server Monitorizare Server Backup Server Securitate Server Optimizare Server Solutie Permanenta Conectare Remote si VPN Patch Management Consultanta
Aveti un server nou si nu sti ce e de facut? Nici o problema. Vom configura serverul de la zero si il vom pregati pentru utilizare
Protejati-va investitia si maximizati timpul de functionare cu serviciile noastre de monitorizare si intretinere.
Suportul nostru pentru server include recuperarea datelor de pe un hard disk defect sau un server compromis. Echipa noastra de administrare a serverului va reconstrui sistemul din backup si il va securiza.
Astazi securitatea serverului este o necesitate. Avem o lista extinsa de programe de securitate pe care le vom instala si politici de sistem pe care le vom implementa la cerere pe serverul dvs.
Serverele cu performanta slaba scade productivitatea angajatilor. Vom optimiza serverul pentru a realiza cele mai bune rezultate utilizand toate resursele disponibile.
Ori de cate ori deschideti un ticket cu privire la orice problema, vom gasi cauza principala a problemei si apoi o vom rezolva.
Stabilirea accesului rapid, securizat si fiabil la resurse pentru angajatii care lucreaza de la distanta. VPN-ul si solutiile de acces remote oferite includ accesul si de pe dispozitivele mobile.
Va pastram serverul securizat prin actualizarea la cele mai recente versiuni de patch-uri si securitate in fiecare saptamana, cu istoric complet de audit.
Evaluam situatia actuala si vom propune solutii si servicii IT pe care le putem implementa pentru ca infrastructura IT sa devina pe deplin operationala.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
 

EXPERTIZA DE SERVERE ACOPERITA

Echipa noastra de IT are expertiza necesara sa implementeze, sa intretina si sa asigure stabilitatea diferite pentru tipuri de servere sau a componetelor acestora: