INTERFONIE
INTERFOANE AUDIO
Sistemele de interfonie de poartă şi cele de scară constituie un segment aparte, totodată cel mai răspândit şi cunoscut, al sistemelor de control acces.

Sistemele audio de interfoane combină simplitatea în funcţionare cu utilul. Aceste sisteme permit comunicarea verbală între punctul de control (poartă, uşă, gardian, etc.) şi interior (utilizator) şi deschiderea de la distanţă – de la postul interior – a porţii de acces.
VIDEOINTERFONIE
Sistemele de interfonie video permit controlul vizual al punctului de acces de la postul de interfon interior, un monitor color LCD de diferite dimensiuni.

INTERFOANE DIGITALE
Avantajele sistemelelor de interfonie – comunicarea audio şi controlul video – şi a celor de control acces cu coduri multiple sunt combinate de către sistemele de interfonie digitale. Aceste interfoane pe lângă funcţia de bază de comunicare şi de comandă de deschidere a porţii, permit accesul în incinta închisă pe baza unei cartele sau al unui cod individual de acces.
Firmele de prestigiu din domeniul interfoniei de poartă au dezvoltat sistemele proprii audio, video şi digitale: CODEfon – Ungaria; Farfisa, Urmet, Elvox, Bitron, Bticino – Italia; Fermax, Golmar – Spania
Unele sisteme – cum ar fi de exemplu CODEfon – permit utilizarea pe aceaşi reţea interioară a mai multor panouri de apel/tastatură cod, astfel fiind posibil apelarea de la mai multe porţi acelaşi post interior.
 

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta  gratuita despre serviciile noastre.